Kauneushoitola Hanna

Palvelut

Ripset ja kulmat

Toiveidesi mukaiset ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä muotoilut  YUMI™ -hoidoilla.

Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Muotoilen kulmat pinseteillä ja sokerilla jolloin saadaan poistettua myös kaikki vaaleat ja hennot ei-toivotut ihokarvat.

Väri kestää karvassa n. 3-4 viikkoa jonka jälkeen se olisi hyvä uusia. Ikäraja kulmien ja ripsien värjäykseen on 16 vuotta.

Kasvohoidot

Ihosi tarpeiden mukaiset kasvohoidot, ihonpuhdistukset ja terapiat.

Kasvohoito aloitetaan tekemällä ihoanalyysi ja valitsen hoitotuotteet ihotyyppisi mukaisesti. Kasvohoitoon kuuluu ihon puhdistus, mekaaninen puhdistus, kuorinta, naamio, hieronta ja loppuvoiteet. Kasvojen iho uudistuu jatkuvasti joten ihon säännöllinen kuorinta on ihonhoidossa tärkeää. Kasvohoidon jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja eloisammalta kun kuollut ihosolukko on poistettu kasvoilta. 

Hieronta

Voit valita hieronnoista joko klassisen hieronnan, aromahieronnan tai kuumakivihieronnan. Klassisessa hieronnassa hierotaan pinnalliset lihakset. Aromahieronnassa käytetään aromaattisia öljyjä, aromaattinen öljy valitaan asiakkaan toiveen mukaan joko rentouttamaan, rauhoittumaan tai virkistämään mieltä ja kehoa. Kuumakivihieronnassa käytetään basalttikiviä mitkä ovat peräisin tulivuoren purkauksista, ja niillä on suuri lämmönsitomiskyky. Kuumakivihieronta rentouttaa lihaksia syvältä, lievittää stressiä ja parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Kuumakivihieronta parantaa myös unihäiriöitä ja unen laatua.

Hieronnan jälkeen nesteet ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Hieronnan jälkeinen kotihoito on runsas veden juominen ja rentoutuminen loppupäivän ajaksi.

Kuumakivihieronta on loistava lahjaidea joka sopii kaikille.

Jalkahoidot

Hemmottele jalkojasi kylvyllä, kuorinnalla, hieronnalla ja kovettumien poistolla. Jalkahoidon viimeistelee varpaankynsien geelilakkaus tai perinteinen lakkaus, lakkapullo sisältyy jalkahoidon hintaan.

Huomioithan että kosmetologi hoitaa vain terveitä jalkoja. Kerrothan ennen hoitoa jos sinulla on diabetes, verenohennuslääkitys, verenkiertohäiriöitä jaloissa, suonikohjuja tai vaikeita iho- tai kynsimuutoksia.

Suosittelen käymään jalkahoidossa 1-2 kuukauden välein, jalkojen iho vaatii erityistä huolenpitoa, kantavathan jalat koko kehomme painon.

 

Karvanpoisto

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva ihon puhdistus- ja karvanpoistomenetelmä.

Ennen sokerointia anna ihokarvojen kasvaa vähintään 5mm pituiseksi, älä ajele karvoja 14 vuorokauteen, käytä kosteusvoidetta tai kuori ihoa vuorokauteen ennen sokerointia. Näin saadaan paras lopputulos sokeroinnissa. 

Kotihoito-ohjeet sokeroinnin jälkeen:

Sokeroinnin jälkeen karvatuppi on avoinna n.12 tuntia joten tulehduksen estämiseksi on tärkeää muistaa kotihoito heti sokeroinnin jälkeen.

Vältä saunaa, uimista ja hikoilua 12 tunnin ajan, älä käytä deodoranttia jos kainalokarvat ovat sokeroitu. Vältä auringonpaistetta ja solariumia 2 päivää sokeroinnin jälkeen sekä vältä kireitä ja hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen. Jos sinulta on sokeroitu kasvojen alueelta karvoja niin vältä 12 tunnin ajan ihohuokosia tukkivia meikkivoiteita.

Hoidoissa käytetään vain laadukkaimpia tuotemerkkejä. Tuotteet ovat myös ostettavissa kotiin kauneushoitolasta.

 

yumi-beauty-logo
alexandria_logo
phytomer_logo
logo_xtreme_lashes

Hinnasto

Alla listattuna kaikki palvelut ja niiden hinnat. Voit siirtyä varaamaan aikaa klikkaamalla haluamaasi palvelua. Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä mobile pay. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ripset ja kulmat

ToimenpideKestoHinta alk.
Ripsien värjäys15 min15 €
Kulmien värjäys ja muotoilu15 min15 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu30 min25 €
YUMI™ Lashes Ripsien kestotaivutus eli lash lift60 min75 € (65 € kasvohoidon yhteydessä)
YUMI™ Brows Kulmien laminointi eli brow lift50 min50 €
YUMI™ Lashes Ripsien kestotaivutus eli lash lift & Kulmien laminointi eli brow lift90 min110 €
Xtreme Lashes klassiset ripset täyspidennys99 €
Xtreme Lashes huollot75 min
90 min
65 €
75 €
Pidennysten poisto25 €

Kasvohoidot

ToimenpideKestoHinta alk.
Kasvohoito60 min60 €
Täydellinen kasvohoito75 min75 €
Mekaaninen ihonpuhdistus60 min60 €
Ultraäänipuhdistus Bt-micro-slim ultraäänilaitteella60 min70 €

Kasvohoito
Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti, naamio, naamion aikana decoltee-hieronta, naamion imeytys Bt-micro-slim ultraäänilaitteella syvälle huokosiin, kasvohieronta, loppuvoiteet.

Täydellinen kasvohoito
Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti ja Bt-micro-slim-ultraäänilaitteella, naamio+naamion imeytys laitteella syvälle huokosiin, pitkä kasvo- ja decoltee hieronta, loppuvoiteet.

Mekaaninen ihonpuhdistus
Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, ”heating mask” ihohuokosia avaava ja lämmittävä naamio, mekaaninen puhdistus, naamio+naamion imeytys Bt-slim-ultraäänilaitteella, (naamion aikana decoltee-hieronta, loppuvoiteet.

Ultraäänipuhdistus Bt-micro slim ultraäänilaitteella
Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, kuorinta, ultraäänipuhdistus Bt-micro slim ultraäänilaitteella, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, naamio, (naamion aikana decoltee-hieronta), naamion imeytys laitteella syvälle huokosiin, loppuvoiteet kasvoille. Bt-micro slim ultraäänikuorinta hoitopään värähdellessä korkealla taajuudella (24,000 Hz – 26,000 Hz). Värähtely kiihdyttää sarveiskerroksen solujen irtoamista ja ihosta tulee uskomattoman puhdas ja sileä ja valmis tuotteiden imeyttämiselle.

Jalkahoidot

ToimenpideKestoHinta alk.
Varpaankynsien geelilakkaus45 min45 € (jalkahoidon yhteydessä 35€)
Jalkahoito75 min60 €
Spa- jalkahoito90 min85 €
Geelilakan poisto10 €

Karvanpoisto

ToimenpideKestoHinta alk.
Brasiliainen sokerointi: Naiset45 min55 €
Bikinirajan sokerointi30 min30 €
Säärien sokerointi45 min25 €
Kainaloiden sokerointi15 min15 €
Reisien sokerointi30 min25 €
Käsivarsien sokerointi30 min35 €
Sokerointipaketti: Bikiniraja + kainalot + sääret60 min65 €
Sokerointipaketti: Brassi + kainalot + sääret75 min90 €
Hiusrajan ja niskan sokerointi25 min20 €
Rinnan ja vatsan sokerointi30 min40 €
Selän sokerointi30 min40 €
Kasvojen sokerointi sis.kulmien sokerointi30 €
Ylähuulen ja leuan sokerointi10 €
Kulmien sokerointi10 €

Hieronta

ToimenpideKestoHinta alk.
Niska- ja hartiahieronta30 min35 €
Aromahieronta60 min65 €
Aromahieronta90 min95 €
Klassinen kokovartalohieronta60 min60€
Kasvohieronta30 min35 €
Kuumakivihieronta60 min65 €
Kuumakivihieronta90 min95 €