Palvelut

Ripset ja kulmat

Toiveidesi mukaiset ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä muotoilut.

Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Muotoilen kulmat pinseteillä ja sokerilla jolloin saadaan poistettua myös kaikki vaaleat ja hennot ei-toivotut ihokarvat.

Väri kestää karvassa n. 3-4 viikkoa jonka jälkeen se olisi hyvä uusia. Ikäraja kulmien ja ripsien värjäykseen on 16 vuotta.

Kasvohoidot

Ihosi tarpeiden mukaiset kasvohoidot, ihonpuhdistukset ja terapiat.

Kasvohoito aloitetaan tekemällä ihoanalyysi ja valitsen hoitotuotteet ihotyyppisi mukaisesti. Kasvohoitoon kuuluu ihon puhdistus, mekaaninen puhdistus, kuorinta, naamio, hieronta ja loppuvoiteet. Kasvojen iho uudistuu jatkuvasti joten ihon säännöllinen kuorinta on ihonhoidossa tärkeää. Kasvohoidon jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja eloisammalta kun kuollut ihosolukko on poistettu kasvoilta. 

Kädet ja kynnet

Valitse pikamanikyyri tai täydellinen spa-manikyyri käsille kynsien lakkauksella tai geelilakkauksella.

Spa-manikyyriin kuuluu käsien kuorinta, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen ja hoito, käsihieronta, lakkaus ja loppuvoiteet. Lakkapullo sisältyy käsihoidon hintaan.

Terveet ja kauniit kädet ovat usein ”käyntikortimme” joten kannustan panostamaan käsien hoitoon. Myös ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät ensiksi käsissämme, siksi käsien ihoa tulisi hoitaa.

 

Jalkahoidot

Hemmottele jalkojasi kylvyllä, kuorinnalla, hieronnalla ja kovettumien poistolla. Jalkahoidon viimeistelee varpaankynsien geelilakkaus tai perinteinen lakkaus, lakkapullo sisältyy jalkahoidon hintaan.

Huomioithan että kosmetologi hoitaa vain terveitä jalkoja. Kerrothan ennen hoitoa jos sinulla on diabetes, verenohennuslääkitys, verenkiertohäiriöitä jaloissa, suonikohjuja tai vaikeita iho- tai kynsimuutoksia.

Suosittelen käymään jalkahoidossa 1-2 kuukauden välein, jalkojen iho vaatii erityistä huolenpitoa, kantavathan jalat koko kehomme painon.

 

Karvanpoisto

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva ihon puhdistus- ja karvanpoistomenetelmä.

Ennen sokerointia anna ihokarvojen kasvaa vähintään 5mm pituiseksi, älä ajele karvoja 14 vuorokauteen, käytä kosteusvoidetta tai kuori ihoa vuorokauteen ennen sokerointia. Näin saadaan paras lopputulos sokeroinnissa. 

Kotihoito-ohjeet sokeroinnin jälkeen:

Sokeroinnin jälkeen karvatuppi on avoinna n.12 tuntia joten tulehduksen estämiseksi on tärkeää muistaa kotihoito heti sokeroinnin jälkeen.

Vältä saunaa, uimista ja hikoilua 12 tunnin ajan, älä käytä deodoranttia jos kainalokarvat ovat sokeroitu. Vältä auringonpaistetta ja solariumia 2 päivää sokeroinnin jälkeen sekä vältä kireitä ja hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen. Jos sinulta on sokeroitu kasvojen alueelta karvoja niin vältä 12 tunnin ajan ihohuokosia tukkivia meikkivoiteita.

Hieronta

Rentoudu ja lievitä kehon jännitystä ja kipeitä lihaksia toiveittesi mukaisessa hieronnassa.

Voit valita hieronnoista joko klassisen hieronnan tai kuumakivihieronnan.  Kuumakivihieronnassa käytetään basalttikiviä mitkä ovat peräisin tulivuoren purkauksista, ja niillä on suuri lämmönsitomiskyky. Kuumakivihieronta rentouttaa lihaksia syvältä, lievittää stressiä ja parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Kuumakivihieronta parantaa myös unihäiriöitä ja unen laatua.

Hieronnan jälkeen nesteet ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Hieronnan jälkeinen kotihoito on runsas veden juominen ja rentoutuminen. 

Kuumakivihieronta on loistava lahjaidea joka sopii kaikille.

Hoidoissa käytetään vain laadukkaimpia tuotemerkkejä. Tuotteet ovat myös ostettavissa kotiin kauneushoitolasta.

phytomer_logo
alexandria_logo

Hinnasto

Alla listattuna kaikki palvelut ja niiden hinnat. Voit siirtyä varaamaan aikaa klikkaamalla haluamaasi palvelua. Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä mobile pay. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Hieronnat

Karvanpoisto

Kasvohoidot

Ripset kulmat

Kädet ja kynnet

Jalkahoidot