Kauneushoitola Hanna

YUMI™ Kauneushoidot: Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

YUMI™ Lashes, ripsien kestotaivutus eli lash lift

YUMI™Lashes-hoidolla tuodaan esille silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella ja kestoväreillä. Tämä eroaa tavallisesta ripsipermanentista, sillä YUMI™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, tuoden niihin lisää pituutta, korkeutta ja volyymia, tehden ripsistäsi näyttävämmät ja tuuheammat.

Tämä upea tulos kestää YUMI™ Lashes -kestotaivutushoidon ansiosta 8-10 viikkoa, mikä vastaa täysin silmäripsiesi normaalia elinkaarta. YUMI Lashes -tuotteet erottuvat kilpailijoistaan, sillä ne sisältävät runsaasti hoitavia aineita. Käytössä olevat huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten D-pantenoli ja keratiini seerumissa, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä.

YUMI™ Brows, kulmien laminointi eli brow lift

YUMI™ Brows edustaa kulmakarvojen laminointimenetelmää, joka hemmottelee ja elvyttää kulmakarvojasi keratiinin, vitamiinien ja proteiinien yhdistelmällä. Valikoidut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, ovat huolellisesti valittuja vahvistamaan, kosteuttamaan ja suojaamaan luonnollisia kulmakarvojasi koko käsittelyn ajan. Tässä ei ole kyse pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan ennemminkin versiosta 2.0, joka tarjoaa kulmakarvoillesi syvähoidon ja hemmottelun. YUMI™ Brows -tuotteet huolehtivat ja suojatelevat kulmakarvojasi kaikissa käsittelyn vaiheissa.